HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThaise Fusion Salade Met Vegetarische Runderpuntjes
topBanner
Thaise fusion salade met vegetarische runderpuntjes

Thaise fusion salade met vegetarische runderpuntjes

met koriander en Japanse udonnoedels

Balans
Lees meer

.

Labels:Lekker snelVeggieCaloriebewustFamilie
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaSesamzaadEiPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

½ stuk(s)

Limoen

70 gram

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

3 tl

Gomasio

(BevatSesamzaad)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

160 gram

Vegetarische runderstukjes

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Ei)

1 stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Pruimtomaat

½ stuk(s)

Rode ui

10 gram

Verse koriander

1 pak(ken)

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 gram

Pinda's

(BevatPinda's)

½ stuk(s)

Rode peper

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 tl

Suiker

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2307 kJ
Energie (kcal)552 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd2.0 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers23.0 g
Vezels5 g
Eiwitten29 g
Zout5.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Rasp
Saladekom
Wok of hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Snijd 2 partjes per persoon van de limoen. Meng in een kom de zoete Aziatische saus, de gomasio, sojasaus, gember, knoflook en 1/2 tl suiker per persoon. Pers er 1 partje limoen per persoon boven uit en meng goed. Meng 2/3 van dit mengsel met de vegetarische runderstukjes en laat marineren terwijl je de groente snijdt.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de pruimtomaat in parten en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Snijd de koriander fijn. Meng in een saladekom de komkommer, tomaat, rode ui en koriander goed door elkaar.

3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Roerbak de vegetarische runderstukjes 2 - 3 minuten, voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minuten. Hak ondertussen de pinda`s grof en snijd de rode peper in fijne ringen.

4

Meng de udonnoodles en vegetarische runderstukjes ook door de salade en verdeel de salade over de borden. Garneer met de overige partjes limoen en de pinda`s. Vergeet de overige saus niet en voeg deze samen met de rode peper toe naar smaak.