Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met allerlei kruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
200 gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
(Kan bevatten Selderij)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pikant! Houd je niet van pikant of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Let jij op je zout-inname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.