BestellenCadeaubon
Hollandse salade met oude kaas en yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Bijgerecht | met komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Labels:
Veggie
Allergenen:
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte oude Goudse kaas

25 gram

Biologische volle yoghurt

25 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

1 stuk(s)

Komkommer

20 gram

Pompoenpitten

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)295 kcal
Energie (kJ)1235 kJ
Vetten25 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten4.3 g
waarvan suikers4 g
Vezels2.3 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Serveerschaal

Instructies

1

Snijd de komkommer en tomaat in kleine blokjes.

2

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.

3

Meng in een saladekom de mayonaise, yoghurt, 2 tl mosterd en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix, tomaat, komkommer en oude kaas toe en meng goed door elkaar. Breng goed op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over een serveerschaal. Garneer met de pompoenpitten.