Griekse yoghurt met passievrucht
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

met vijgen en pompoenpitten

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Meergranenvlokken

2 stuk(s)

Passievrucht

20 gram

Gedroogde vijgenstukjes

20 gram

Pompoenpitten

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)0 kcal
Energie (kJ)0 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels5.1 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.