Dit veelzijdige ontbijt heeft zijn weg gevonden van de Mexicaanse ranch (vandaar huevos rancheros) naar hippe brunchtafels en zelfs de dinertafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ pak(ken)
Cannellinibonen
¼ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.64 stuk(s)
Lente-ui
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
2 stuk(s)
Ei
15 gram
Geraspte cheddar
3 stuk(s)
Witte tortilla
½ stuk(s)
Avocado
25 gram
Biologische zure room
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het ei is gaar als het eiwit stolt, maar de dooier nog zacht is. Gaar langer door als je van een harde dooier houdt.
Tip: Halveer de avocado in de lengte. Draai de helften van elkaar en haal de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en haal de blokjes er met een lepel uit.
Tip: Wist je dat dit gerecht door de bonen en de hoeveelheid groente al 50% van de ADH vezels bevat?