Kook je dit recept later in de week? Bewaar je flatbreads dan op een koele en droge plek voor een heerlijk verse pizzabodem.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Passata
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat Tarwe)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb jij graag wat meer saus op je pizza? Voeg dan 1 el water per persoon extra toe.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mozzarella. De overige mozzarella kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken of gebruiken om je boterham mee te garneren.
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.