Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

met dubbele portie biefstukpuntjes

.

Allergenen:
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuk(s)

Rode peper

30 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

220 gram

Biefstukpuntjes

½ stuk(s)

Komkommer

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Gluten)

100 gram

Wittekool en wortel

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3512 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten28 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten77 g
waarvan suikers11.9 g
Vezels5 g
Eiwitten63 g
Zout6.7 g

Benodigdheden

Rasp
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan

Instructies

Snijden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Hou je niet van pittig, gebruik dan de helft van de rode peper.

Marineren
2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 - 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de biefstukpuntjes minimaal 15 minuten.

Zoetzuur maken
3

Snijd of schaaf de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

Tortilla verwarmen
4

Snijd de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.

Biefstuk bakken
5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de gemarineerde biefstuk met marinade in 2 - 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

Serveren
6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige biefstuk en komkommer ernaast.