Croissant met een gekookt eitje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant met een gekookt eitje

Croissant met een gekookt eitje

Met vruchtenspread

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Noten, Lupine)

1 jar

Appel-framboos vruchtenspread

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)363 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd8.6 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers5.4 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en jam. Serveer met hetgekookte ei.