Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - deze variant is gemaakt met echte Belgische trappistenkaas en gesmoorde ui.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkensworst met Chimay-kaas en gesmoorde ajuin
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
40 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten Selderij)
15 gram
Pesto genovese
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
Faites chauffer l’huile d’olive dans la poêle et dorer la saucisse de porc 2 à 3minutes à feu moyen de tous les côtés.Portez une grande quantité d’eau à ébullition pour les grenailles et faites-les cuire 8 minutes à couvert. Égouttez-les. Couvrez la poêle contenant la saucisse et poursuivez la cuisson 8-10minutes à feu moyen-doux, en la retournant régulièrement.
Tip: Je kookt de krieltjes voor zodat ze sneller gaar zijn, maar je kunt ze natuurlijk ook meteen bakken! Voeg ook dan de pesto in de laatste minuten toe, anders brandt deze aan.
Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec de la moutarde, du vinaigre de vin blanc et de l’huile d’olive extra vierge.Détaillez le poivron jaune et la tomate à chair ferme en cubes. Mélangez la salade, le poivron jaune et la tomate à chair ferme à la vinaigrette dans le saladier, puis salez et poivrez.
Disposez la saucisse sur des assiettes. Placez les grenailles dans la poêle contenant la saucisse de porc et ajoutez le pesto dessus. Salez et poivrez selon votre goût.
Servez les grenailles au pesto sur les assiettes avec la saucisse de porc. Accompagnez de la salade.
Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, onze belangrijkste energiebron, rijk aan kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.