Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Biefstukreepjes
15 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
1 tl
Suiker
1 el
Zonnebloemolie
1.25 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de biefstukreepjes eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.