Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met veldsla, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Labels:
Recept
Allergenen:
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Vis
Spelt

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Soja, Gluten)

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Meergranenvisburger

(Bevat Vis, Tarwe, Spelt)

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)522 kcal
Energie (kJ)2186 kJ
Vetten20.4 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten58.9 g
waarvan suikers8.9 g
Vezels3.3 g
Eiwitten23.9 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart. 

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en bak de visburger 2 - 3 minuten per kant.

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.