Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met slamix, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Labels:
Recept
Allergenen:
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Meerzadenvisschnitzel

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)542 kcal
Energie (kJ)2266 kJ
Vetten28.1 g
waarvan verzadigd5.3 g
Koolhydraten52.6 g
waarvan suikers10.9 g
Vezels4.8 g
Eiwitten17.1 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de rode ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.