HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVisburger Op Brioche Met Ravigotesaus
topBanner
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met slamix, komkommer en rode ui

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Allergenen:Glutenbevattende granenSesamzaadSojaEiMosterdVis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

2 stuk(s)

Volkoren puntje

(BevatGlutenbevattende granen, Sesamzaad, Soja)

80 gram

Ravigotesaus

(BevatEi, Mosterd)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

Mini-komkommer

2 stuk(s)

Meerzadenvisschnitzel

(BevatVis)

1 stuk(s)

Kleine rode ui

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2014 kJ
Energie (kcal)481 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers10.0 g
Vezels4 g
Eiwitten16 g
Zout2.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.