Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met oude kaas en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Labels:
Veggie
Allergenen:
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Vegetarische burger

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Soja, Gluten)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

75 gram

Gesneden rode ui

50 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)495 kcal
Energie (kJ)2073 kJ
Vetten33.7 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers6.9 g
Vezels2.6 g
Eiwitten12.9 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Kleine kom

Instructies

1

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte oude kaas over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt.

2

Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

3

Snijd de pruimtomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.