HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarische Hamburger Op Brioche Met Whiskeysaus
topBanner
Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met oude kaas en tomaat

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Labels:Veggie
Allergenen:TarweGerstGlutenEierenMelk (inclusief lactose)Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

2 stuk(s)

Vegetarische burger

(BevatTarwe, Gerst, Gluten)

2 stuk(s)

Briochebroodje

(BevatTarwe, Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose)Kan bevattenSoja, Gluten, Noten, Sesamzaad)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

60 gram

Whiskeysaus

(BevatEieren, Mosterd)

75 gram

Gesneden rode ui

50 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2975 kJ
Energie (kcal)711 kcal
Energie (kJ)2975 kJ
Energie (kcal)711 kcal
Vetten48.76 g
Vetten48.76 g
waarvan verzadigd20.7 g
waarvan verzadigd20.7 g
Koolhydraten39.55 g
Koolhydraten39.55 g
waarvan suikers8.0 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels6.4 g
Vezels6.4 g
Eiwitten26.05 g
Eiwitten26.05 g
Zout2.9 g
Zout2.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan met deksel
Kleine kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte oude kaas over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt.

2

Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

3

Snijd de pruimtomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.