Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkenshaas
25 gram
Piccalilly
50 gram
Hollandaisesaus
100 gram
Broccoliroosjes
150 gram
Knolselderblokjes
5 gram
Verse dille & bieslook
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 ml
Olijfolie met citroen
naar smaak
Peper en zout
30 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
[Plantaardige] boter
5 ml
[Plantaardige] melk
Tip: Is het lastig om 30 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip:
Tip: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.