Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Varkenshaas
50 gram
Piccalilly
(BevatGluten, Tarwe, Mosterd, Soja)100 gram
Hollandaise saus
(BevatMelk (inclusief lactose), Eieren)200 gram
Broccoliroosjes
(Kan bevattenSelderij)300 gram
Knolselderijblokjes
(BevatSelderij)10 gram
Verse dille & bieslook
(Kan bevattenSelderij)400 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Knoflookteen
8 ml
Olijfolie met citroen
naar smaak
Peper en zout
60 ml
Groentebouillon
3 el
Roomboter
10 ml
Melk
Tip: Is het lastig om 30 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip:
Tip: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.