topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuna melts

Tuna melts

2 porties | gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Labels:
Recept
Allergenen:
Tarwe
Gerst
Rogge
Vis
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

2 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Kappertjes

10 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

1 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)696 kcal
Energie (kJ)2911 kJ
Vetten38.5 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten57.7 g
waarvan suikers1.1 g
Vezels4.5 g
Eiwitten27.8 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1 tl wittewijnazijn.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer de demi-baguette in de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover.
  • Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4
  • Leg de tuna melts op een bord en garneer met de bieslook.
  • Leg de onbelegde baguette erbovenop.