Ravioli met tomaat-mascarponesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen:
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

250 gram

Tomaat-mascarponesaus

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Sulfiet Kan bevatten Gluten)

10 gram

Vers basilicum

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)511 kcal
Energie (kJ)2136 kJ
Vetten22.5 g
waarvan verzadigd12.2 g
Koolhydraten49.7 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels2.6 g
Eiwitten22.9 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Steelpan

Instructies

1
  • Breng in een pan met deksel ruim water met een snuf zout aan de kook voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Garneer met het basilicum en de parmigiano reggiano-vlokken.