De kipgehaktballetjes hebben we vast voor je op smaak gebracht met oregano, knoflook en cayennepeper. Hierdoor zet je deze maaltijd al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
0.12 stuk(s)
Rode peper
3 stuk(s)
Kipgehaktballetjes met Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
50 gram
Maïs in blik
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
150 gram
Aardappelblokjes
1 stuk(s)
Wortel
½ el
Witte balsamicoazijn
1.25 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak je het voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.