Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering van het Nederlandse koolsla is? Vandaag maak je zelf een vinaigrette voor de coleslaw. Het zuur in de vinaigrette maakt de rauwe kool zacht en lekker fris, heerlijk bij de pittige blauwe kaas. Kortom, niet zomaar een broodje omelet!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
80 gram
Portobello
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
4 stuk(s)
Ei
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
¼ tl
Honing
½ el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] boter
¼ tl
Mosterd
1.5 el
Extra vierge olijfolie
Tip: De omelet omdraaien hoeft niet. Hij is klaar zodra de bovenkant gestold is.