
Pastinaak staat bekend als wintergroente, maar kan het hele jaar door gegeten worden. Wist je dat hij zoeter wordt van smaak door vorst?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
100 gram
Oesterzwammen
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
50 gram
Beurre blanc
(Bevat: Vis, Melk (inclusief lactose), Selderij, Tarwe)
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
5 gram
Verse bladselder
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Mosterd
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Paddenstoelen zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.