NIEUW! Ontdek deze maand supersnelle recepten die in 15 minuten op tafel staan.
Heel september kook je supersnel: je zet al in 15 minuten een lekkere maaltijd boordevol groente op tafel. Wij maken het je gemakkelijk: de 200 gram groente per persoon in dit gerecht hebben we alvast voor je gesneden. Ook de kip is voorgesneden én gemarineerd - zo kook je vliegensvlug een goede maaltijd! Dat is nog eens een lekker begin van het nieuwe schooljaar.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 pak(ken)
Verse udonnoedels
(BevatGluten)400 gram
Groentemix: paprika, prei, Chinese kool, witte kool, babymais & winterpeen
200 gram
Japans gemarineerde kipfiletreepjes
5 gram
Verse koriander
(Kan bevattenSelderij)1 zakje(s)
Javaanse wokpasta
(BevatGluten, Sesamzaad, Soja)20 gram
Gezouten pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesamzaad)1 el
Zonnebloemolie
1 el
Ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
• Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. • Kook de noedels 3 – 4 minuten in de pan met deksel. • Giet af en laat uitstomen zonder deksel.
• Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. • Roerbak de kipfiletreepjes en groentemix 3 – 4 minuten • Snijd de verse koriander fijn.
• Voeg de Javaanse wokpasta en 1/2 el ketjap per persoon toe aan de wok en bak 3 minuten. • Roer vlak voor serveren de noedels door de groenten.
• Verdeel de noedels over diepe kommen. • Garneer met de koriander en gezouten pinda's.