BestellenCadeaubon
Javaanse noedels met gekruide kip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Javaanse noedels met gekruide kip

Javaanse noedels met gekruide kip

met wokgroenten, koriander en pinda's

NIEUW! Ontdek deze maand supersnelle recepten die in 15 minuten op tafel staan.

Heel september kook je supersnel: je zet al in 15 minuten een lekkere maaltijd boordevol groente op tafel. Wij maken het je gemakkelijk: de 200 gram groente per persoon in dit gerecht hebben we alvast voor je gesneden. Ook de kip is voorgesneden én gemarineerd - zo kook je vliegensvlug een goede maaltijd! Dat is nog eens een lekker begin van het nieuwe schooljaar.

Labels:
15 min meal
Caloriebewust
Allergenen:
Gluten
Sesamzaad
Soja
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 pak(ken)

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten)

200 gram

Groentemix: paprika, prei, Chinese kool, witte kool, babymais & winterpeen

100 gram

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Javaanse wokpasta

(Bevat Gluten, Sesamzaad, Soja)

10 gram

Gezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

½ el

Ketjap manis

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2665 kJ
Energie (kcal)637 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers12.3 g
Vezels8 g
Eiwitten33 g
Zout4.9 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok

Instructies

Noedels koken
1

• Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. • Kook de noedels 3 – 4 minuten in de pan met deksel. • Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Wokken
2

• Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. • Roerbak de kipfiletreepjes en groentemix 3 – 4 minuten • Snijd de verse koriander fijn.

Wokpasta toevoegen
3

• Voeg de Javaanse wokpasta en 1/2 el ketjap per persoon toe aan de wok en bak 3 minuten. • Roer vlak voor serveren de noedels door de groenten.

Serveren
4

• Verdeel de noedels over diepe kommen. • Garneer met de koriander en gezouten pinda's.