home iconhome iconReceptenarchief
arrow right iconarrow right icon
Fusion recepten
Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Met een frisse salade

20 minuten
Lees meer

Dit gerecht staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. Je geeft deze pizza een verrassende twist door de tomatensaus te vervangen door yazzara, een Oosterse wortel-pompoendip. Lekker met de frisse salade!

Labels:Quick & easyEten binnen 3 dagen
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

1 stuks

Ui

1 stuks

Knoflookteen

200 g

Rundergehakt met köftekruiden

125 g

Rode cherrytomaten

200 g

Spinazie

(Kan sporen van allergenen bevatten)

80 g

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3669 kJ
Energie (kcal)877 kcal
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd10.4 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers12.2 g
Vezels11 g
Eiwitten44 g
Zout1.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Cutting Board
Fruitmesje
Oven
Koekenpan
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Voorbereiden
Voorbereiden
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 – 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. • Snipper de ui. • Pers de knoflook of snijd fijn.

Gehakt bakken
Gehakt bakken
2

• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 – 3 minuten. • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
Salade maken
3

• Halveer de rode cherrytomaten. • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
Serveren
4

• Smeer de afgebakken naan in met yazzara. • Schep het gehakt met de spinazie erop. • Serveer de naanpizza met de salade.