Halloumi is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
85 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Halloumi
(Bevat Melk (inclusief lactose))
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 gram
Paprikareepjes
4.95 gram
Verse bladpeterselie en koriander
25 gram
Biologische volle yoghurt
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Bak de halloumi pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer de halloumi direct na het bakken. Dan is hij op z'n best: lekker mals en krokant!