Van Strien - Dark chocolate
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Van Strien - Dark chocolate

Van Strien - Dark chocolate

140 g | Roomboter en pure chocolade

€ 17.79 / kg

INGREDIËNTEN: Pure chocolade (32%) (suiker, cacaomassa, cacaoboter, dextrose, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk vanillearoma), TARWEBLOEM, roomboter (MELK) (18%), gele basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, kleurstof (karamel)), EI, cacaopoeder, invertsuikerstroop, glucosestroop, rijsmiddelen (E500, E336B), zout

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, eieren, melk (inclusief lactose), soja. Kan sporen bevatten pinda's, noten, en sesam.

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren.

Banketbakkerij van Strien B.V. Simon Stevinstraat 3 3261 MG Oud-Beijerland info@van-strien.nl

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 1 personen

140 gram

Van Strien - Dark chocolate

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Gluten, Soja Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2210 kJ
Energie (kcal)529 kcal
Vetten28 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers36 g
Vezels5 g
Eiwitten6 g
Zout0.7 g

Instructies

1

.