De naam piccalilly stamt van “Paco-lilla” of “Indian Pickle” uit de 18e eeuw, wat refereert naar de augurk en de Aziatische kruiden die worden gebruikt in de saus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse bieslook
25 gram
Biologische zure room
50 gram
Radicchio en romaine
1 stuk(s)
Duitse steak haché
25 gram
Piccalilly
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
½ tl
Mosterd
Tip: Duitse biefstuk bevat relatief weinig calorieën. Andere magere opties voor vleesliefhebbers zijn bijvoorbeeld kipfilet, varkenshaas, rundertartaar en biefstuk.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Laat ze dan weg uit de salade en bak ze de laatste 5 minuten mee met de krieltjes.
Tip: Wist je dat dit gerecht 250 gram groente bevat? Een van de groenten is rode ui - rijk aan vezels, B-vitaminen en antioxidanten.