Curry de poisson express
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Curry de poisson express

Curry de poisson express

aux carottes, poivron rouge et chou chinois

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Tags:
Manger en premier

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation15 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

200 g

Mélange de légumes à l'asiatique

g

Mélange de poivron, carotte, chou et poireau

30 g

Pâte de curry rouge

ml

Lait de coco

5 g

Basilic thaï frais

85 g

Riz brun cuisson rapide

1 pièce(s)

Filet de lieu noir

Ingrédients à avoir chez soi

à votre goût

Poivre et sel

½ cs

Huile de tournesol

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kcal)670 kcal
Énergie (kJ)2801 kJ
Graisses25 g
dont saturés14 g
Glucides75 g
dont sucres11 g
Fibres5.4 g
Protéines30 g
Sel1 g

Ustensiles

Casserole avec couvercle
Sauteuse avec couvercle

Instructions

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.

Groenten bereiden
2

Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.

Vis toevoegen
3

Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.

Serveren
4

Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.