Croissant met appel-frambozenspread
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant met appel-frambozenspread

Croissant met appel-frambozenspread

met een gekookt eitje

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Meergranen croissant

(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)

½ jar

Appel-framboos vruchtenspread

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1632 kJ
Energie (kcal)390 kcal
Vetten23 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten31 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en vruchtenspread. Serveer met het gekookte ei. Breng op smaak met peper en zout.