Ciabatta met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

Met paprika en rucolacress

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Rode paprika

2 el

Rucolacress

(Bevat Mosterd)

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1498 kJ
Energie (kcal)358 kcal
Vetten14 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten37 g
waarvan suikers7.4 g
Vezels6 g
Eiwitten17 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Saladekom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout

Kluts de eieren in een kom.
2

Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel

3

Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

Roerbak het eiermengsel.
4

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes. Serveer met een glas melk