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Broodje visstick met ravigotesaus
Broodje visstick met ravigotesaus

Broodje visstick met ravigotesaus

met frieten van pastinaak en aardappel

Au lieu d'un burger classique, servez un sandwich au bâtonnet de poisson aujourd'hui ! Ceux-ci sont végétaliens, composés à 100% d'ingrédients végétaux.

Tags:
Végé
Comfort Food
Allergènes:
Soja
Blé
Gluten
Graines de sésame
Moutarde
Œuf

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation35 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

125 g

Frites rustiques avec peau

1 pièce(s)

Petit pain à la carotte

(Contient: Soja, Blé , Gluten, Graines de sésame Peut contenir: Gluten, Lupin, Lait (contient du lactose), Moutarde, Fruits à coque, Céleri, Œuf)

40 g

Sauce ravigote

(Contient: Moutarde, Œuf)

1 pièce(s)

Little gem

½ pièce(s)

Carotte jaune

1 pièce(s)

Burger végétal façon poisson

(Contient: Soja, Blé , Gluten)

Ingrédients à avoir chez soi

à votre convenance

Mayonnaise [végétale]

1 cs

Huile d'olive

1 cs

Huile d'olive vierge extra

½ cc

Moutarde

1 cc

Vinaigre de vin blanc

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)3683 kJ
Calories880 kcal
Graisses51.9 g
Graisses saturées6.4 g
Glucides80 g
Sucres1.1 g
Fibres alimentaires13.8 g
Protéines19.2 g
Sel1.9 g
Trans Fat2.5 g

Ustensiles

Bol
Plaque de cuisson avec papier sulfurisé
Bol à salade
Poêle à bords hauts

Instructions

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was of schil de pastinaak en snijd in frieten van dezelfde grootte als de dikke frieten. Meng in een kom de pastinaak en frieten met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de pastinaak en frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 25 - 30 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Sla scheuren
2

Pluk een paar bladen per persoon van de little gem om later op het broodje te gebruiken. Snijd de rest grof.

Dressing maken
3

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 tl mosterd, 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 tl ravigotesaus. Breng op smaak met peper en zout. Meng de grofgesneden little gem met de dressing.

Bakken
4

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegan vissticks in 4 - 7 minuten aan beide kanten goudbruin. Bak de wortelbroodjes 4 - 6 minuten mee in de oven. Snijd ze vervolgens open.

Broodjes beleggen
5

Leg de wortelbroodjes open en leg er de achtergehouden slablaadjes op. Verdeel vervolgens de helft van de ravigotesaus over de blaadjes sla en smeer de overige ravigotesaus op de bovenste helft van de broodjes. Verdeel tot slot de vegan vissticks over de broodjes.

Serveren
6

Verdeel de broodjes over de borden. Leg de salade, frieten en pastinaak ernaast. Serveer met de mayonaise.

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