Gyros is de Griekse variant van shoarma. Met kruiden als kardemom, komijn, oregano en tijm geef je een originele twist aan deze zelfgemaakte fastfoodklassieker.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kipgyros
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
25 gram
Aioli
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de kipgyros.
Tip: Wortel is een echte vitamine A bom. Deze vitamine is nodig voor de groei, een gezonde huid, haar en nagels en een goede werking van de ogen en het afweersysteem. Je vindt het ook in boerenkool, spinazie en ei.