De kipgehaktballetjes zijn alvast voor je gekruid met paprikapoeder, cayennepeper, komijn en peterselie. Zo zet je al binnen 20 minuten een smaakvol gerecht op tafel!
1 stuk(s)
Ui
0.12 stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
( )
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Maïs in blik
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
20 gram
Mayonaise
()
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
3 stuk(s)
Kipgehaktballetjes met Italiaanse kruiden
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.