topBanner
Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

met noedels, wokgroente en pinda's

Supersnel
Lees meer

Dit gerecht staat supersnel op tafel doordat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!

Labels:Lekker snel
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 gram

Biefstukreepjes

20 gram

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 gram

Oosterse groentemix

1 zakje(s)

Zoet-pittige chilisaus

2 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

½ stuk(s)

Limoen

20 gram

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 gram

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3237 kJ
Energie (kcal)774 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten101 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels11 g
Eiwitten41 g
Cholesterol0 mg
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Keukenpapier
Wok
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de limoen in kwartjes en hak de pinda's grof.

2

Verhit opnieuw 1/2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook, rode peper en de oosterse groentemix toe. Roerbak 3 minuten. Voeg dan de zoet-pittige chilisaus, zoete Aziatische saus en sojasaus toe. Meng en verhit de saus 2 minuten.

3

Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water. Kook afgedekt in 3 minuten beetgaar. Roer de noedels af en toe los tijdens het koken. Giet af en voeg de noedels direct toe aan de wok (anders gaan ze aan elkaar plakken). Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan op hoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de biefstukreepjes in 2 – 3 minuten rondom bruin. De biefstukreepjes mogen nog rosé zijn vanbinnen. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de noedels met groenten over de borden en leg de biefstukreepjes erop. Knijp een partje limoen uit boven elk bord. Garneer met de pinda's.