BestellenCadeaubon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baguette Caprese

Baguette Caprese

met pesto, mozzarella en vers basilicum

Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Wij hebben deze klassieke drie-eenheid gebruikt om er een heerlijk broodje van te maken!

Labels:
Veggie
Allergenen:
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

20 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

4 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3489 kJ
Energie (kcal)834 kcal
Vetten43 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers9.3 g
Vezels7.3 g
Eiwitten36.1 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in stukken en snijd de tomaat in schijfjes. Snijd het basilicum in reepjes.

2

Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven. Houd je van een een warm broodje? Besmeer de demi-baguette dan eerst met de pesto en beleg met de tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Leg de belegde baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 6 minuten in de oven. Ga daarna verder met de volgende stap.

3

Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de baguette open als je deze nog niet hebt belegd en besmeer met de groene pesto. Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Besprenkel met de crema di balsamico en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.