HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli Met Tomaat Mascarponesaus
topBanner
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Allergenen:Melk (inclusief lactose)EierenTarweRogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe, Rogge)

250 gram

Tomaat-mascarponesaus

(BevatMelk (inclusief lactose), EierenKan bevattenGluten, Tarwe)

10 gram

Vers basilicum

(Kan bevattenSelderij)

50 gram

Parmigiano reggiano

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2136 kJ
Energie (kcal)511 kcal
Energie (kJ)2136 kJ
Energie (kcal)511 kcal
Vetten22.47 g
Vetten22.47 g
waarvan verzadigd12.2 g
waarvan verzadigd12.2 g
Koolhydraten49.68 g
Koolhydraten49.68 g
waarvan suikers3.2 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels2.61 g
Vezels2.61 g
Eiwitten22.93 g
Eiwitten22.93 g
Zout1.7 g
Zout1.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Steelpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1
  • Breng in een pan met deksel ruim water met een snuf zout aan de kook voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Garneer met het basilicum en de parmigiano reggiano-vlokken.