HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPizza Quattro Formaggi Dubbele Portie
topBanner
Pizza quattro formaggi - Dubbele portie

Pizza quattro formaggi - Dubbele portie

2 porties | 880 g

Lees meer

Romige mozzarella, pittige parmigiano, gesmolten gorgonzola en zelfs een beetje Nederlands belegen, dat er nog ruimte was voor heerlijk verse kerstomaatjes is niet te geloven... maar wel lekker!

INGREDIËNTEN: 61% pizzabodem (TARWEbloem, water, 17% tomatenpuree, durum TARWEgriesmeel, olijfolie, zout, gist, zonnebloemolie, TARWEmoutbloem, suiker, oregano, zwarte peper), 11% tomaat, 9% mozzarella (koeMELK, zout, stremsel, voedingszuur: citroenzuur), belegen kaas (9%, koeMELK, zout, gedroogd aardappelzetmeel, zuursel, stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto, bixine, norbixine), 4% gorgonzola (koeMELK, zout, zuursel, stremsel, schimmelcultuur), 4% Parmezaanse kaas (rauwe koeMELK, zout, dierlijk stremsel).

ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 °C), na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergenen:TarweMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

880 gram

Pizza quattro formaggi

(BevatTarwe, Melk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)4000 kJ
Energie (kcal)955 kcal
Vetten40.0 g
waarvan verzadigd23.0 g
Koolhydraten93 g
waarvan suikers7.0 g
Vezels1 g
Eiwitten47 g
Zout5.4 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.