
Eieren worden veelzijdig gebruikt in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 tl
Verse gember
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Komkommer
1 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
100 gram
Sperziebonen
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
45 ml
Water voor saus
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout





Tip: Voeg eventueel meer water toe als de saus te droog lijkt.
