Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

met passievrucht, kokosrasp en chiazaad

De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en noten als toppings. Pak een lepel en geniet!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

125 gram

Blauwe bessen

2 stuk(s)

Passievrucht

250 ml

Kokosmelk

10 gram

Kokosrasp

10 gram

Chiazaad

1 stuk(s)

Mango

150 gram

Yoghurt op z'n Grieks

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)532 kcal
Energie (kJ)2224 kJ
Vetten35 g
waarvan verzadigd28 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers31 g
Vezels9.9 g
Eiwitten10 g
Zout0 g

Benodigdheden

Hoge kom
Staafmixer

Instructies

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Halveer de passievrucht.

2

Weeg de kokosmelk af. Mix de mango met de kokosmelk en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer tot een smoothie (zie Tip),

Tip: Houd je van een dikkere smoothie? Voeg eventueel een handje havermout of extra fruit toe!

3

Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.

4

Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen. Leg de passievrucht erop. Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.