Pizza quattro formaggi - Dubbele portie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza quattro formaggi - Dubbele portie

Pizza quattro formaggi - Dubbele portie

2 porties | 880 g

Romige mozzarella, pittige parmigiano, gesmolten gorgonzola en zelfs een beetje Nederlands belegen, dat er nog ruimte was voor heerlijk verse kerstomaatjes is niet te geloven... maar wel lekker!

INGREDIËNTEN: 61% pizzabodem (TARWEbloem, water, 17% tomatenpuree, durum TARWEgriesmeel, olijfolie, zout, gist, zonnebloemolie, TARWEmoutbloem, suiker, oregano, zwarte peper), 11% tomaat, 9% mozzarella (koeMELK, zout, stremsel, voedingszuur: citroenzuur), belegen kaas (9%, koeMELK, zout, gedroogd aardappelzetmeel, zuursel, stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto, bixine, norbixine), 4% gorgonzola (koeMELK, zout, zuursel, stremsel, schimmelcultuur), 4% Parmezaanse kaas (rauwe koeMELK, zout, dierlijk stremsel).

ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 °C), na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Labels:
Opwarmen
Allergenen:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Pizza quattro formaggi

(Bevat Tarwe, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)955 kcal
Energie (kJ)3995 kJ
Vetten40.5 g
waarvan verzadigd23.3 g
Koolhydraten93.3 g
waarvan suikers7 g
Vezels0.9 g
Eiwitten47.1 g
Zout5.4 g

Instructies

1

Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.