Receptontwikkelaar Babette: "Stoemp staat bij mij en vele anderen regelmatig op tafel. In plaats van vlees, heb ik ervoor gekozen om er een klassiek vegetarisch element bij te serveren: geitenkaas met honing en noten. Perfect comfortfood!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Rode ui
65 gram
Babyspinazie
5 gram
Gezouten gebrande pecannoten
(Bevat: Noten, Pecannoten)
100 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1.5 el
[Plantaardige] boter
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Le saviez-vous ? Les épinards renferment de nombreux nutriments, dont le fer. Ce dernier est essentiel pour transporter l'oxygène dans notre corps, ce qui contribue à notre vitalité.
Conseil : Si la sauce est encore trop liquide au bout de 5 minutes, ajoutez-y 1/2 cc de farine par personne et laissez-la réduire encore 1 à 2 minutes.