Deze gnocchi maak je met overheerlijke groene pesto genovese, rucola, tomaat en serranoham. Een Italiaanse klassieker met Spaanse rauwe ham die snel en gemakkelijk te bereiden is. Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
40 gram
Rucola
40 gram
Serranoham
500 gram
Gnocchi
40 gram
Pesto genovese
1 el
Olijfolie
Breng 500 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de gnocchi.
Snijd ondertussen de ui in halve ringen en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de tomaat klein. Scheur de rucola en serranoham klein.
Kook de gnocchi, afgedekt, in de pan met deksel tot deze boven komen drijven. Giet daarna af en spoel af onder koud water.
Verhit vervolgens met de olijfolie een wok of hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de gnocchi, tomaat, pesto en de helft van de rucola toe en bak nog 3 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de serranoham en overige rucola.