Deze parelcouscous zit vol verassende smaken! Je kruid dit gerecht namelijk met groene currykruiden, knoflook en bosui.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Lente-ui
½ zakje(s)
Groene currykruiden
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
125 gram
Rode kerstomaten
¼ stuk(s)
Citroen
20 gram
Mix van ajuin en look
90 gram
Garnalen
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: 1. Extra snel? Kook het water alvast in de waterkoker en snijd de bosui samen in grove ringen in plaats van 1 voor 1. 2. Kookt de parelcouscous droog? Voeg dan extra water toe.
Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?
Tip: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten wel meer vitaminen en mineralen! Vooral kalium, vitamine A en C en foliumzuur.