Waan je vanavond even in een restaurant terwijl je geniet van deze luxe salade met gerijpte geitenkaas, serranoham en walnoten.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Fromage de chèvre affiné
½ pièce(s)
Poire
½ pièce(s)
Oignon
30 g
Mélange de salades avec mâche, roquette et pousses d’épinards
1 pièce(s)
Demi-baguette
(Contient Blé, Orge, Seigle Peut contenir Lupin, Gluten, Fruits à coque, Graines de sésame, Lait (contient du lactose), Soja)
40 g
Jambon serrano
10 g
Noix concassées
½ pièce(s)
Fenouil
½ brin(s)
Romarin frais
20 g
Chutney de cranberries
20 g
Sauce au miel et moutarde
(Contient Moutarde)
à votre goût
Poivre et sel
½ cs
Beurre [végétal]
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in fijne reepjes. Schil de peer, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in de lengte in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen.
Ris de blaadjes van de rozemarijn en snijd fijn. Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier en smeer in met 1/2 el honing per persoon. Bestrooi met rozemarijn naar smaak. Leg de broodjes en de walnootstukjes op de bakplaat met bakpapier en bak alles 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan en bak de rode ui en peer 4 - 5 minuten. Meng in een saladekom de honing-mosterddressing met de slamix en de venkel. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de salade in diepe borden. Garneer met de gekaramelliseerde peer, rode ui, serranoham en walnootstukjes. Serveer de warme geitenkaas bovenop de salade. Serveer de demi-baguettes met cranberrychutney ernaast.