Menu voor okt 19 - 25

Conchiglie in tonijn-pestosaus
met sla en zongedroogde tomaten
30 minFamilie

Risotto met courgette en buffelmozzarella
met bleekselderij en vers basilicum
40 minCaloriebewust • Veggie

Zoete-aardappelsoep met limoen
40 minEet mij eerst • Veggie

QUICK & EASY
Rigatoni met kipfiletblokjes en sperziebonen
25 minEet mij eerst • Familie

Romige spinaziegratin met spiegelei
40 minEet mij eerst • Veggie • Familie

QUICK & EASY
Parelcouscous met pompoen en feta
25 minCaloriebewust • Veggie

Vergeten groente
Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks
50 minEet mij eerst

QUICK & EASY
Vegetarische spaghetti carbonara
20 minVeggie

QUICK & EASY
Snelle curry met garnalen
20 minEet mij eerst

Premium
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
55 min

Premium
Verse pappardelle met gekonfijte kip
35 min

Vegetarische burger op Italiaanse wijze
45 minVeggie

Vogelnestjes in tomatensaus
50 min

Kabeljauw met venkel-spinaziepuree
45 minCaloriebewust

Vlees als extra
Risotto met courgette en buffelmozzarella
40 min

Extra Vis
Snelle curry met garnalen en broccolirijst
20 minEet mij eerst