Menu voor
okt 19 - 25
Conchiglie in tonijn-pestosaus
met sla en zongedroogde tomaten
30 min
Familie
Risotto met courgette en buffelmozzarella
met bleekselderij en vers basilicum
40 min
Caloriebewust • Veggie
Zoete-aardappelsoep met limoen
met kidneybonen en paprika
40 min
Eet mij eerst • Veggie
QUICK & EASY
Eet mij eerst • Familie
Romige spinaziegratin met spiegelei
met gebakken aardappeltjes
40 min
Eet mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY
Caloriebewust • Veggie
Vergeten groente
Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks
met champignons en verse kruiden
50 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Vegetarische spaghetti carbonara
met paddenstoelen en verse krulpeterselie
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Snelle curry met garnalen
met broccolirijst, sperziebonen en paprika
20 min
Eet mij eerst
Premium
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
met zure room, dille en koolrabi-appelsalade
55 min
Premium
Veggie
Kabeljauw met venkel-spinaziepuree
met een zachtgekookt ei en botersaus
45 min
Caloriebewust
Vlees als extra
Extra Vis
Snelle curry met garnalen en broccolirijst
met een dubbele portie garnalen
20 min
Eet mij eerst
Bekijk onze prijzen