Menu voor okt 19 - 25

Conchiglie in tonijn-pestosaus

Conchiglie in tonijn-pestosaus

met sla en zongedroogde tomaten

30 minFamilie
Risotto met courgette en buffelmozzarella

Risotto met courgette en buffelmozzarella

met bleekselderij en vers basilicum

40 minCaloriebewust • Veggie
Zoete-aardappelsoep met limoen

Zoete-aardappelsoep met limoen

met kidneybonen en paprika
40 minEet mij eerst • Veggie
QUICK & EASY

Eet mij eerst • Familie
Romige spinaziegratin met spiegelei

Romige spinaziegratin met spiegelei

met gebakken aardappeltjes
40 minEet mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY

Caloriebewust • Veggie
Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks
Vergeten groente

Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks

met champignons en verse kruiden
50 minEet mij eerst
Vegetarische spaghetti carbonara
QUICK & EASY

Vegetarische spaghetti carbonara

met paddenstoelen en verse krulpeterselie
20 minVeggie
Snelle curry met garnalen
QUICK & EASY

Snelle curry met garnalen

met broccolirijst, sperziebonen en paprika
20 minEet mij eerst
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
Premium

Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm

met zure room, dille en koolrabi-appelsalade
55 min
Premium

Veggie

Kabeljauw met venkel-spinaziepuree

Kabeljauw met venkel-spinaziepuree

met een zachtgekookt ei en botersaus
45 minCaloriebewust
Vlees als extra

Snelle curry met garnalen en broccolirijst
Extra Vis

Snelle curry met garnalen en broccolirijst

met een dubbele portie garnalen
20 minEet mij eerst