Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
Français
FR
Inloggen
Inloggen
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Maaltijdbox
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
Français
FR
Menu voor
nov 09 - 15
Spinazie-gehaktpotje met pastinaak
Met appelmoes en spekjes
35 min
Eet mij eerst
Risotto van orzo met victoriabaarsfilet
met spekjes, citroen en tijm
35 min
Caloriebewust • Eet mij eerst • Familie
QUICK & EASY
Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella
met champignons en gele paprika
25 min
Caloriebewust • Veggie
Spaanse rijstschotel met garnalen
met olijven en koriander
40 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Romige pasta met gekruid kipgehakt
Met venkel, spinazie en belegen kaas
25 min
Eet mij eerst • Familie
Maaltijdsoep met zoete aardappel en paprika
met een kurkumabroodje en crème fraîche
35 min
Veggie • Familie
Ovenschotel met groenten, ei en feta
met een frisse komkommersalade en verse kruiden
45 min
Veggie
Stoofpotje
Rendang met kokosrijst
met zoetzure komkommer-wortelsalade
35 min
QUICK & EASY
Broodje omelet met pittige blauwe kaas
met gebakken portobello en coleslaw
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Curry met kip en sperziebonen
met couscous en munt
20 min
Premium
Steak frites met dragonmayonaise
met gepofte cherrytomaatjes en groene salade
45 min
Eet mij eerst
Premium
Kipfilet met notenkorst
met salade caprese en verse pappardelle
40 min
Milde viscurry
met rijstnoedels en broccoli
40 min
Eet mij eerst
Bourgondisch
Luxe gehaktbrood met blauwebessensaus
met gegrilde bloemkool en spruiten
1 uur
Eet mij eerst
Kipfilet in champignonroomsaus
met krieltjes en rauwkostsalade
40 min
Eet mij eerst
Extra Vis
Spaanse rijstschotel met een dubbele portie garnalen
met olijven, koriander en citroen
40 min
Eet mij eerst
Vlees als extra
Ovenschotel met groenten, ei en Brandt & Levie varkensworst als extra
met feta, frisse komkommersalade en verse kruiden
45 min
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek