Menu voor nov 02 - 08

Parelcouscous met garnalen en courgette
met verse tijm, rode peper en citroen
30 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie

Burger met pittige groene peper en piccalilly
met aardappelpartjes en salade
25 min

Tomatensoep met paprikapesto-bruschetta's
30 minCaloriebewust • Veggie • Familie

QUICK & EASY
Mexicaanse taco's met gehakt en avocado-fetasaus
25 min

QUICK & EASY
Eenpanspasta kip Alfredo
25 minFamilie

Orzo met gebakken sjalotjes
30 minVeggie • Familie

Flammkuchen met pompoenroomsaus, feta en rode ui
30 minEet mij eerst • Veggie

Stoofpotje
Marokkaans gekruide kipfilet in linzen-tomatenstoof
35 minEet mij eerst

QUICK & EASY
Milde curry met spinazie en kikkererwten
20 minVeggie

QUICK & EASY
Kipworstjes met Italiaanse panzanella-salade
20 minEet mij eerst

Premium
Varkenshaas met romige paddenstoelensaus
45 min

Premium
Risotto met eend en shiitake
40 min

Fish & chips
45 minEet mij eerst

Bourgondisch
Pastei van kalfsstoof
1 uur

Bloemkool met kaassaus uit de oven en procureur
50 min

Vlees als extra
Orzo met gehakt en gebakken sjalotjes
30 min

Extra Vlees
Kipworstjes met Italiaanse panzanella-salade
20 minEet mij eerst