Menu voor sep 28 - okt 04

Gebakken zeebaars met zelfgemaakte salieboter
met prei, champignons en kerrie-aardappelen
45 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie

Tomaat-paprikasoep met parelcouscous
met zure room, verse dragon en zelfgemaakte soepstengels
30 minCaloriebewust • Veggie

QUICK & EASY
Verse conchiglie met tonijn en pesto
25 min

QUICK & EASY
Kipfilet in mosterd-roomsaus
25 minEet mij eerst • Familie

Pasta met geroosterde-paprikasaus en halloumi
45 minVeggie • Familie

Bulgur-linzensalade met geitenkaas
35 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Veggie

Vergeten groente
Pastinaakcrème met varkensworst
40 min

QUICK & EASY
Nasi Goreng met spiegelei
20 minEet mij eerst • Veggie

QUICK & EASY
Pitabroodjes met rundergehakt en hummus
20 min

Premium
Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelen-roomsaus
40 min

Premium
Vol-au-vent van vismelange en noordzeegarnalen
45 min

Duitse biefstuk met limoenboter
35 minEet mij eerst

Pittige Thaise kipgehaktsalade
35 min

Gekruide kipdrumsticks met uienjus
35 minEet mij eerst

Extra Vlees
Pastinaakcrème met perenmoes en paarse wortel
40 min

Vlees als extra
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous en zure room
40 min