Menu voor sep 28 - okt 04
Gebakken zeebaars met zelfgemaakte salieboter
met prei, champignons en kerrie-aardappelen
45 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous
met zure room, verse dragon en zelfgemaakte soepstengels
30 minCaloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Verse conchiglie met tonijn en pesto
25 min
QUICK & EASY
Kipfilet in mosterd-roomsaus
25 minEet mij eerst • Lekker snel • Familie
Pasta met geroosterde-paprikasaus en halloumi
45 minVeggie • Familie
Bulgur-linzensalade met geitenkaas
35 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Veggie
Vergeten groente
Pastinaakcrème met varkensworst
40 min
QUICK & EASY
Nasi Goreng met spiegelei
20 minEet mij eerst • Lekker snel • Veggie
QUICK & EASY
Pitabroodjes met rundergehakt en hummus
20 minLekker snel
Premium
Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelen-roomsaus
40 min
Premium
Vol-au-vent van vismelange en noordzeegarnalen
45 min
Duitse biefstuk met limoenboter
35 minEet mij eerst
Pittige Thaise kipgehaktsalade
35 min
Gekruide kipdrumsticks met uienjus
35 minEet mij eerst
Extra Vlees
Pastinaakcrème met perenmoes en paarse wortel
40 min
Vlees als extra
Tomaat-paprikasoep met parelcouscous en zure room
40 min