HelloFresh
in De Pers

Wil je HelloFresh vermelden en heb je daarvoor informatie of afbeeldingen nodig?
Wil je HelloFresh vermelden en heb je daarvoor informatie of afbeeldingen nodig?

Uitgelicht

Voedselverspilling in Belgische keukens transformeren tot wellness

Voedselverspilling in Belgische keukens transformeren tot wellness

Antwerpen, 27 mei 2024 - Skin-preppen doe je dit jaar niet alleen vóór een stralende huid, maar ook tégen voedselverspilling. In België wordt heel wat voedsel verspild per jaar, voornamelijk door overconsumptie, last-minute maaltijdplanning en een gebrek aan inspiratie over wat er met overgebleven ingrediënten gedaan kan worden. Om Belgen aan te moedigen "out of the kitchen" te denken en te streven naar een glanzende huid, lanceert HelloFresh samen met dermatologe Ingrid van Riet skincare recepten op basis van populaire seizoensingrediënten waar er vaak overschotten van zijn.
Food for thought: Wat is goed ‘leervoer’ voor een succesvolle blok?

Food for thought: Wat is goed ‘leervoer’ voor een succesvolle blok?

Antwerpen, 07 mei 2024 - Voor de één is het buitenseizoen stilaan in opmars (van barbecueën tot festivallen), voor de ander moet de examenperiode nog beginnen... Last van een gebrek aan focus en concentratie? Valérie Lalisang, diëtiste bij HelloFresh deelt enkele tips om de hersenen een boost te geven!

Persberichten

Contact

Marie Vande Kerkhof
PR Manager België
pr@hellofresh.be
Pauwel Wiertsema, Chief Executive Officer

Pauwel Wiertsema, Chief Executive Officer

Pauwel Wiertsema werkt sinds juni 2016 bij HelloFresh, waar hij begon als COO van de Benelux. In die rol was hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en de operationele keten van het bedrijf. Onder zijn leiderschap breidde HelloFresh uit naar Wallonië, Luxemburg en Frankrijk en lanceerde het vele nieuwe productconcepten. In 2018 opende HelloFresh Benelux een eigen ontworpen distributiecentrum in Bleiswijk, een ijkpunt in de continue investeringen van HelloFresh om, volgens Pauwels visie, een zo snel, flexibel en duurzaam mogelijke supply chain te bouwen. Sinds september 2019 is Pauwel werkzaam als CEO en houdt zich bezig met de gehele bedrijfsvoering in de Benelux en Frankrijk. Voordat hij begon bij HelloFresh was Pauwel meer dan zeven jaar werkzaam bij Boston Consulting Group. Hij is in het bezit van een MBA van Columbia University in de Verenigde Staten en een Bachelor- en Masterdiploma van de TU Delft in Nederland.
Thomas Stroo, Chief Operations Officer

Thomas Stroo, Chief Operations Officer

Thomas Stroo versterkte het HelloFresh Benelux-team in 2016 als Transport Manager, waar hij zich door middel van in-depth data-analyse en hands-on learning richtte op het verbeteren van de logistieke flow. Hij groeide door tot Head of Logistics en lanceerde in die rol de uitbouw van een elektrische vloot. Verder optimaliseerde hij het leveringsproces om op een duurzame manier klanten van zo vers mogelijke ingrediënten te voorzien. In januari 2020 nam Thomas de functie van COO voor HelloFresh Benelux & Frankrijk over. Vóór HelloFresh was Thomas werkzaam bij DHL, waar hij talloze projecten wereldwijd ondersteunde. Thomas behaalde een master TEW aan de Universiteit van Gent en een master Management aan Vlerick Business School.

HelloFresh Group Contact

Saskia Leisewitz
Corporate Communications
pr@hellofresh.com

Meer weten over de HelloFresh Group? Klik hier voor het perspakket voor bedrijven.
Daniel Álvarez
Investeerdersrelaties