Bestellen
Hoe werkt het?
Recepten
Cadeaubon
NE
FR
Inloggen
Menu voor
dec 07 - 13
QUICK & EASY
Platbroodpizza bianco met witlof en ham
met oude kaas en rucola
25 min
WARMSTE WEEK
Geroosterde tomaat-paprikasoep
met zure room en gegratineerde broodstengels
50 min
Veggie
Extra Vlees
Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
met dubbele portie biefstukpuntjes
25 min
Vlees als extra
Champignonrisotto van orzo
met kalfsescalope als extra
35 min
Schelvisfilet met bieslooksaus
met aardappeltjes en bospeen uit de oven
40 min
Caloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Champignonrisotto van orzo
met walnoten en Italiaanse kaas
30 min
Veggie
Bloemkoolsoep met krokante spekjes
met hazelnoten en peterselie
30 min
Caloriebewust
QUICK & EASY
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes
met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
25 min
Caloriebewust • Familie
Aziatische roerbakgroenten met cashewnoten
met gebakken rijst en een spiegelei
40 min
Veggie • Familie
Verse tagliatelle met cherrytomatensaus
met basilicum en Italiaanse kaas
40 min
Veggie
Brandt & Levie paprika-amandelvarkensworst met patatas bravas
met geroosterde wortel en aïoli
45 min
QUICK & EASY
Vegetarische schnitzel met champignonroomsaus
met krieltjes en tomatensalade
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Pitabroodjes met rundergehakt en hummus
met frisse tomaat-komkommersalade en verse munt
20 min
Premium
Gebakken zalmfilet met zeekraal
met venkel, krieltjes en citroenmayonaise
45 min
Eet mij eerst
Premium
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus
met geglaceerde bospeen
50 min
Kip met sesamkorst en geroosterde groenten
met knoflook-gemberrijst
30 min
2 gangen
Gestoofde hertenpeper met verse ravioli
met garnalencocktail in tomaatbakje als voorgerecht
30 min
Bekijk onze prijzen