Menu voor apr 13 - 19

Milde viscurry
Gevuld met rijstnoedels en broccoli
40 minCaloriebewust • Eet mij eerst

QUICK & EASY
Kipspiezen met kokosrijst
Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
25 minEet mij eerst

Verse conchiglie met tomatensaus en spekjes
35 minCaloriebewust

Bulgur-linzensalade met geitenkaas
35 minEet mij eerst • Veggie

QUICK & EASY
Snelle linguine met kipgehakt
20 min

Premium
Pastei met champignon-kippenragout
45 min

Spaanse rijstschotel met garnalen
40 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie

Indiase dahl met zoete aardappel
45 minVeggie • Eet mij eerst

Orzo met mini-romatomaten uit de oven
30 minVeggie • Familie

Peruaanse aardappelsoep met feta
35 minVeggie

QUICK & EASY
Nasi goreng met spiegelei
20 minVeggie • Eet mij eerst

Premium
Varkenshaas met romige paddenstoelensaus
45 min

Burger met pittige groene peper en piccalilly
25 min